Vores Ydelser

Psykiatrien

CS levere også special uddannet vagtpersonale til social pædagiske institutioner. Her yder vores vagter ekstra tryghed og støtte til personale og beboere.

Fastvagt

fastvagt

En fast vagt sikrer dine bygninger og værdier, og skaber dermed en tryg arbejdsplads for dig og dine medarbejdere.
Vagten kan både kontrollere de mennesker, der ankommer og forlader arbejdspladsen , og kan give en hånd med ved almindelige serviceopgaver på byggepladser og i både private og offentlige virksomheder.

Tilsyn

Vi fører tilsyn med byggepladser, sommerhuse, boliger, både, erhvervslokaler etc.

Intet er for stort eller småt. Ring og hør nærmere.


Sport

sport

CS Security har gennem en årrække været at finde på flere danske fodboldstadions og i danske sportshaller.

Primært hos Randers FC og hos Randers HK, hvor CS Security er ansvarlig for sikkerheden under afvikling af deres kampe.
Endvidere er CS Security i tæt samarbejde med flere andre klubber, hvor CS Security stiller ekspertise og vagter til rådighed.

Dørmænd

doermaend

Vi har mere tyve års erfaring i at levere erfarne dørmænd til enhver opgave – til den professionelle erhvervsdrivende og til den private fest og event.

Det er vigtigt for CS Security, at dine gæster får en god oplevelse. Derfor er vores vagter altid venlige og servicemindede, foruden at være bestemte og håndfaste, når sikkerhedsopgaven måtte kræve det.

Servicevagt

vagt

Et stigende antal firmaer og butikker har i dag tilknyttet en uniformeret servicevagt. Ofte deler flere butikker i nærområdet, i gaden eller i centret, om en vagt.

Servicevagten er synlig og har dermed en præventiv effekt på tyverier. Samtidig er vagten med til at øge trygheden blandt kunderne. Vagten kan vejlede kunder, og reagerer hurtigt og effektivt, når butikspersonalet har behov for assistance.


Event

CS Security sørger for sikkerheden ved en bred vifte af kulturelle arrangementer. Sikkerhedsvagterne holder ro og orden ved alt fra private fester og halballer til koncerter, musikfestivaler og byfester.

Vi kan også hjælpe dig

Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en dialog om hvordan vores professionelle vagter kan hjælpe dig.

Kontakt os