Vores Kunder

Udvalgte kunder

Vi har et bredt udsnit af kunder. Deriblandt er:


Tilfredse kunder

Jeg er kun blevet positivt mødt i enhver kontakt med CS Security ApS, der fremstår som en meget professionel og seriøs virksomhed. Vi er utroligt tilfredse med servicen der ydes og er glade for at der er en fleksibilitet i opgaveløsningen og samtidig et bredt spektrum af kompetencer at trække på. Vi er meget tilfredse med, at have samarbejde med virksomheden.

Allan Ellensøe Borresen, Specialområdet for Udviklingshæmning og ADHD, Region Midtjylland


Vi bruger altid CS Security, da de har erfaring og fleksibilit til at gennemføre sikkerheden ved vores arrangementer på betryggende vis.

Jesper Hansen, Projektchef, Randers FC


Jeg har valgt CS Security på grund af deres myndige, noble og servicemindede optræden. Til rockarrangementer i Ridehuset er vagterne synlige, og til arrangementer i Værkets teatersal eller koncertsal er vagterne diskrete og noble, klædt i jakkesæt.
C&S Security er altid gearet til den helt specifikke opgave – noget som vi sætter stor pris på . De passer på vores forskelligartede publikum i enhver henseende, og det udfører de til vores store tilfredshed.

Arne Degn Nielsen, Teknisk chef, Værket


Seriøst, velovervejet, ansvarsfuldt og professionelt. Vi benytter CS Security til alle vores fest- og koncertarrangementer. Det er en fornøjelse at opleve moderne uddannede vagter, som klarer opgaven uden dramatik og kun i ekstreme tilfælde ved hjælp af magt. Det skaber ro og tryghed blandt både gæster og os som arrangører. Jeg kan varmt anbefale CS Security.

Henrik Henneberg, Radio ABC


Vi har haft et mangeårigt samarbejde med CS Security ved koncerter, firmafester, håndboldoplevelser m.m., og vi har altid oplevet firmaet som professionelt og med en tilgang til opgaven, så vi altid har været trygge ved situationen. Jeg kan give CS de bedste anbefalinger.

Gitte Nørregård, Direktør, Arena Randers


Vi benytter CS Security til alle vores internationale kampe og hjemmekampe med mange publikummer. Vi har altid fået en yderst god service, og vagtpersonalet agerer altid tillidsfuldt og professionelt. Det betyder, at vi kan afvikle vores kampe med tryghed omkring sikkerheden.

Mette Dannemand, Kundechef, Randers HK


På plejecenter Kollektivhuset har vi kun haft gode oplevelser i samarbejdet med vagtfirmaet CS security. Vi har i perioder haft ”ubudne gæster”, der har forholdsvis let adgang til dette store hus, der har ”åbent” døgnets 24 timer. Det har foranlediget, at jeg som daglig leder, har haft behov for hurtigt at foranledige vagt i og udenfor Huset, især i døgnets mørke timer, primært af hensyn til de medarbejdere, der er på arbejde. Et telefonopkald til den samme person, der altid er yderst venlig og tager i mod opgaven og endog løser den yderst tilfredsstillende indenfor det samme døgn.
Derudover får vi altid en grundig skriftlig tilbagemelding (rapporter), der gør, at vi kan iværksætte forebyggende indsatser, der gør det sværere for uvedkommende at komme ind i Huset.
Vi har altid været tilfreds med samarbejdet og vil fortsat ved behov henvende os til CS SecurityJ

Centerleder Helle Dreisig


I Odense Sport & Events sikkerhedsafdeling ser vi en god sparringspartner i CS Security, vi bruger deres assistance til de fleste større koncerter og Fodboldkampe hos Odense Boldklub og er altid overordentlig tilfredse med deres høje service niveau og professionelle tilgang til opgaven.

De har min varmeste anbefaling

Kim Hye


Udvalgte samarbejdspartnere

Vi arbejder blandt andet sammen med:


Odense Boldklub
AAlborg Boldklub
Viborg Fodboldklub
Hobro Idrætsklub

Vi kan også hjælpe dig

Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en dialog om hvordan vores professionelle vagter kan hjælpe dig.

Kontakt os