Vores Kunder

Udvalgte kunder

Vi har et bredt udsnit af kunder. Deriblandt er:


 

Tilfredse kunder

Jeg er kun blevet positivt mødt i enhver kontakt med C&S Security ApS, der fremstår som en meget professionel og seriøs virksomhed. Vi er utroligt tilfredse med servicen der ydes og er glade for at der er en fleksibilitet i opgaveløsningen og samtidig et bredt spektrum af kompetencer at trække på. Vi er meget tilfredse med, at have samarbejde med virksomheden.

Allan Ellensøe Borresen, Specialområdet for Udviklingshæmning og ADHD, Region Midtjylland


Vi bruger altid C&S Security, da de har erfaring og fleksibilit til at gennemføre sikkerheden ved vores arrangementer på betryggende vis.

Jesper Hansen, Projektchef, Randers FC


Jeg har valgt C&S Security på grund af deres myndige, noble og servicemindede optræden. Til rockarrangementer i Ridehuset er vagterne synlige, og til arrangementer i Værkets teatersal eller koncertsal er vagterne diskrete og noble, klædt i jakkesæt.
C&S Security er altid gearet til den helt specifikke opgave – noget som vi sætter stor pris på . De passer på vores forskelligartede publikum i enhver henseende, og det udfører de til vores store tilfredshed.

Arne Degn Nielsen, Teknisk chef, Værket


Seriøst, velovervejet, ansvarsfuldt og professionelt. Vi benytter C&S Security til alle vores fest- og koncertarrangementer. Det er en fornøjelse at opleve moderne uddannede vagter, som klarer opgaven uden dramatik og kun i ekstreme tilfælde ved hjælp af magt. Det skaber ro og tryghed blandt både gæster og os som arrangører. Jeg kan varmt anbefale C&S Security.

Henrik Henneberg, Radio ABC


Vi har haft et mangeårigt samarbejde med C&S Security ved koncerter, firmafester, håndboldoplevelser m.m., og vi har altid oplevet firmaet som professionelt og med en tilgang til opgaven, så vi altid har været trygge ved situationen. Jeg kan give C&S de bedste anbefalinger.

Gitte Nørregård, Direktør, Arena Randers


Vi benytter C&S Security til alle vores internationale kampe og hjemmekampe med mange publikummer. Vi har altid fået en yderst god service, og vagtpersonalet agerer altid tillidsfuldt og professionelt. Det betyder, at vi kan afvikle vores kampe med tryghed omkring sikkerheden.

Mette Dannemand, Kundechef, Randers HK

 

 

Udvalgte samarbejdspartnere

Vi arbejder blandt andet sammen med:


 

Vi kan også hjælpe dig

Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan tage en dialog om hvordan vores profesionelle vagter kan hjælpe dig.

 

Kontakt os